Cum aleg ochelari de soare

Vara soseste cu pasi repezi si afara puterea soarelui de pe o zi pe alta creste. Pentru a evita razele soarelui direct in ochi, alegeti o pereche de ochelari de soare. Aici puteti gasi o gama diversa de modele de ochelari soare la cele mai bune preturi potrivite pentru fiecare forma de fata. Ochelarii de soare sunt si un accesoriu important vara. Acestea completeaza tinuta si scot in evidenta fiecare persoana, in timp ce ofera o protectie maxima ochilor si ajuta impotriva aparitiei ridurilor din zona ochilor. Alegeti si dumneavoastra o pereche de ochelari soare pentru sanatate si pentru a fi la moda.

Din cele ce urmeaza puteti afla ce model de ochelari soare se potriveste pentru fiecare forma de fata:

1. Fata ovala: daca aveti o forma a fetei ovala, puteti sa va considerati cu adevarat o persoana norocoasa, deoarece aproape orice model de ochelari soare va avantajeaza. Modelul cel mai potrivit insa este, cand rama ochelarilor nu depaseste linia tamplelor si a pometilor exterioare. In aceste cazuri pot fi alese atat ochelari de soare cu rama patrata, cat si cu dimensiuni mari sau fara rama.
2. Fata rotunda: daca aveti o fata rotunda, inaltimea si latimea fetei are acelas dimensiuni. Alegeti mereu modele de ochelari soare care alungesc optic trasaturile fetei si fata. Cele mai bune alegeri sunt ochelarii de soare cu rame inchise la nuanta.
3. Fata patrata / dreptunghiulara: in aceste cazuri cele mai potrivite modele sunt ochelarii de soare de dimensiuni mari. Lentilele pot avea nuante inchise, insa puteti alege si un model in cazul caruia lentilele nu sunt separate, ci in partea de sus, in zona nasului, cele doua lentile sunt unite.
4. Fata inima: acest tip de fata cel mai mult seamana cu un triunghi inversat. Evitati intotdeauna modelele de ochelari soare colorate sau cu multe imprimeuri. Daca alegeti un model cu rama groasa, barbia va devenii mai ascutita optic.

Cum este precizat si mai sus, aceste accesorii pot fi gasite in diverse forme. Ochelari de soare puteti alege in modele pentru barbati si femei, in culori, marimi si forme variate. Daca alegeti un model potrivit si o culoare la moda, acesta va putea fi purtat mai multi ani la rand, daca este vorba de un model de calitate si daca aveti grija de ea. Alegeti modelul potrivit de ochelari soare la cele mai bune preturi si cea mai variata gama de modele.